Var vänlig notera att produkterna inte är maskintillverkade utan handgjutna och kan ha mycket små skönhetsfel.  Om du av någon anledning inte är nöjd med ditt köp, skicka tillbaka produkten inom två (2) veckor så får du pengarna tillbaka eller ett annat smycke. Skicka din returvara till adressen nedan. För att kunna behandla och fullborda din retur, krävs att kvitto eller bevis på köp kan uppvisas. Var vänlig bifoga även den följesedel som kom med din artikel eller en anteckning med ditt namn, adress och orsak till returen. När vi  har mottagit returen, kommer vi att snarast behandla din återbetalning eller ditt byte. För returnerade artiklar som köpts mer än två veckor tidigare, utfärdar vi en varukredit på inköpspriset som kan lösas in genom att kontakta oss.

OBS! Specialbeställda artiklar kan inte återtas om de inte är skadade eller felaktiga. En order på specialbeställda artiklar kan inte heller annulleras, så var vänlig kontrollera din order noggrant.

Normalt slitage, felaktig användning och avmattad glans är inte godtagbara orsaker för retur. Skador på grund av olyckor, misskötsel (slag, ryck, stötar, krossning etc.) täcks inte av vår garanti.

Adress
Arva Sweden
Box 4033
182 04 Enebyberg

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0