Mönstren och de geometriska formerna är inte bara en del av vårt arv, utan de erbjuder också en möjlighet att tolka dessa på mer än ett sätt. Här är några förslag på symbolik och tolkningar:
Symbols speak the language of the soul

Runda former

Den runda formen representerar himlen, enighet, helhet, slutförande, oändlighet, vårdande eller en mittpunkt att fokusera på:

  • ”Compass”-smyckena kan påminna dig om att välja din egen riktning eller väg, en uppmuntran till att ta kontroll över ditt liv. Det kan också betyda en försäkran för mottagaren om att dess själ är fulländad.
  •  ”Floral”-hänget, som också är Arvas logo, kan ses som en symbol för att släppa in skönheten i ditt liv eller att ta vara på alla dina möjligheter.

Fyrkanter

En fyrkant kan representera jorden, byggblock, ett fundament eller integritet, något som säger att det är möjligt att skapa ordning i ditt liv. Den kan också representera ett hjärta och dualiteten i allt samt främja balans. Annan tänkbar symbolik är:

  • De fyra väderstrecken (norr, söder, öst väst).
  • De fyra årstiderna (vinter, vår, sommar, höst).
  • De fyra kosmiska elementen (solar, månar, planeter, stjärnor).
  • De fyra faserna i människolivet (födsel, barn, vuxen, död).
  • De fyra elementen (eld, jord, luft, vatten).

Med ett Pyramid-Square smycke kan du säga att du är min värld eller kanske tjäna som en påminnelse om din egen integritet.

”Mixed carvings”- armbandet och det långa halsbandet med alla sina blandade mönster tillsammans kan påminna dig om att medvetet välja de mönster som du vill skall vara aktiva i ditt liv.

Det finns många tolkningar och både givare och mottagare kan välja vad som känns rätt för dem. Det är det personliga som styr när det gäller symbolik

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0