Pressmeddelande: Crowdfundingkampanj igång!

 In Nyheter

Triss i trender för crowdfundingkampanj

Pressmeddelande   •   Okt 09, 2017 09:50 CEST


Med moderna, handgjutna smycken inspirerade av folkets traditionella kärleksgåvor väver Arva Sweden samman tradition och trend. Nu bjuder de in resten av världen till att dela vårt arv.

Arva Swedens crowdfundingkampanj har lanserats på Kickstarter. Smyckeskollektionen ’Love Carvings’, som är företagets första, inspirerades av karvsnittsmönster som dekorerat allmogens kärleksgåvor av trä i över 300 år. Men även om fokus är svensk folkkonst och folklore från 1600-1800-talet, så går traditioner i ny skepnad hand i hand med rådande trender.

Grundaren Pia Ankner säger:

”Den tydligaste kopplingen ligger i det som trendgurun Faith Popcorn kallar ’anchoring’, d.v.s. förankring eller tillbaka till våra rötter, både geografiskt och känslomässigt. Den lyfter fram tryggheten från förr och kan hjälpa oss navigera i livet än idag.”

De andra trenderna ’Small Indulgences’, att belöna sig med prismässigt tillgängliga lyxvaror och ’EVEolution’, det kvinnliga, mer relationsbaserade företagandet stämmer också väl in på företaget. Med hjälp av crowdfunding kan relationsbyggandet få en skjuts.

”Belöningsbaserad crowdfunding har potential att nå många och utöka nätverket av samarbetspartners, kunder och ambassadörer. De som uppskattar skandinavisk design och historien bakom våra smycken, finns både inom och utanför vårt lands gränser. Självklart är pengarna välkomna, men de internationella kontaktmöjligheterna en sådan här exponering som plattformen Kickstarter ger, är den största vinsten.” avslutar Pia Ankner.

Kampanjen körs på websajten Kickstarter.com fram till den 5:e november.

Kampanjlänk:

https://www.kickstarter.com/projects/1151085092/love-carvings-jewelry-sharing-a-heritage

Arva Sweden förnyar och delar med sig av vårt kulturarv och erbjuder produkter med inneboende symbolvärden. Designen är inspirerad av svenskt konsthantverk, folktro eller traditioner huvudsakligen från den romantiska tidsepoken. Företaget är beläget strax norr om Stockholm, Sverige

Pressmeddelandet kan du också läsa här

Recent Posts

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0